"Красивий" злив? Трамп підштовхнув Зеленського до "укладання угоди" з Путіним

Чекаємо на трактування заяви дивакуватого президента, котрий 4 роки заперечує свої протизаконні зв'язки з Москвою, його апаратом.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп вважає, що Володимир Зеленський може досягти домовленості з Володимиром Путіним. Про це він заявив 9 серпня у Білому Домі, передають Патріоти України із посиланням на агентство Reuters.

На брифінгу Трамп назвав Зеленського «дуже розумним хлопцем» і припустив, що український президент може «укласти угоду» з Путіним. Він додав, що візит Зеленського у Білий Дім відбудеться найближчим часом.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський зателефонував Макрону у зв’язку із загибеллю українських військових на Донбасі. Крім того, президент України повідомив про свою розмову з Володимиром Путіним. У зв’язку з атакою на українських військових, Зеленський звернувся до «Нормандської четвірки» із закликом відновити переговори.

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...