Кравчук прогнозує зміну ситуації на Донбасі через останні події в Росії і не тільки

На тлі протестів в Росії і обрання нового президента в США хід переговорів по врегулюванню конфлікту на Донбасі може змінитися. Про це заявив глава делегації України в Тристоронній контактній групі і перший президент України Леонід Кравчук, повідомляють Патріоти України.

Політик зазначив, що на його думку те, що відбувається в РФ, вплине на переговори, але не тільки це: "Обрання нового президента в США, а коли він ще був віце-президентом, він виступав у Верховній Раді. Це була блискуча промова на захист незалежності суверенітету України. Я думаю, він продовжить цю політику».
Крім того Кравчук додав, що попередник Джо Байдена Дональд Трамп за свій термін президентства «не впливав на хід переговорів ні позитивно, ні негативно» і підкреслив: "Я так розумію, що ситуація може змінитися".
При цьому політик зазначив, що Україна ніколи не піде на здачу національних інтересів: «Ми можемо йти на компроміси, але не на односторонні. Ми не будемо приймати диктату і залякувань».

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: