"Кравчук-разрушитель взялся за старое": У РФ відповіли на заклик експрезидента піти на радикальні заходи щодо Донбасу

Член міжнародного комітету Ради Федерації Сергій Цеков заявив, що Росію неможливо змусити відмовитися від підтримки Донбасу шляхом залякування. Так, він відповів на слова Леоніда Кравчука про перехід до радикальних заходів, якщо позиція Росії з питання конфлікту не зміниться. Про це пише "РИА Новости", передають Патріоти України.

За словами Цекова, Кравчук повернувся до "ролі руйнівника", яку він вже зіграв на посаді першого президента країни, взявши участь у розпаді СРСР. Він додав, що українська сторона не дозволить РФ "діяти так, як вона хоче".

"Росію подібними заявами і погрозами не залякати. У нас немає ніякої розгубленості і боязні. У будь-якій ситуації, що б не відбувалося на міжнародній арені і як би агресивно не вела себе Україна, Росія продовжить надавати необхідну допомогу і підтримку співвітчизникам народних республік Донбасу і не кине їх на розтерзання українських націоналістів", – сказав Цеков.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...