Кравчук розповів про свою найбільшу помилку на посаді президента України

Перший президент України Леонід Кравчук назвав свою найбільшу помилку на посаді глави держави. Про це він розповів в інтерв'ю, відповідаючи на питання, про що він найбільше шкодує, якщо говорити про президентську каденцію, передають Патріоти України.

"Моя найбільша помилка – те, що я вірив Росії. Я не мав права це робити... Я думав, що вона також змінюється. І зміниться врешті-решт. Що Росія застосовуватиме до інших держав, своїх сусідів не силовий компонент, а дипломатичний – домовлятиметься з ними. Вона ж залишилася такою, якою була", - відповів Кравчук.

За словами політика, вже на президентській посаді він усвідомив, хто найбільше заважає "будувати незалежну Україну": "Це була Росія".

Джерело: LB.ua

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...