"Креативна" агітація: Кандидат від "Слуги народу" розвісив у ліфтах дзеркала із собою (фото)

У партії сказали, що Руслан Караван виготовив дзеркала сам і усього таких 30.

У Житомирі кандидат у депутати обласної ради від партії "Слуга народу" Руслан Караван рекламує себе дзеркалами у ліфтах багатоквартирних будинків. Про це повідомляє мережа "Опора", передають Патріоти України.

Зокрема у багатоквартирному будинку по вулиці Шевченка у ліфті з'явилось дзеркало з агітацією. "Повісили між 10 і 12.30 год. Виходили з дому - не було, поверталися - вже є. Дзеркало висить досить високо, не на рівні обличчя. Треба навіть дотягнутись, щоб сфотографувати напис", – розповіли місцеві мешканці.

У партії сказали, що кандидат виготовив дзеркала сам і розмістили таких 30. "У день тиші або знімуть, або заклеять напис, бо на двосторонньому скотчі приклеєно. Але потім після виборів, знову повісять, тому що людям користь, це для людей. Повісили 30 дзеркал", – сказали у "СН".

На агітаційному дзеркалі вихідні відомості відсутні, що є порушенням Виборчого кодексу. Також спостерігачі кажуть, що це є адміністративним правопорушенням за кількома статтями і тягне за собою штрафи.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...