Крематорії теж "не сумують": У Мелітополі лікарні переповнені пораненими окупантами, "300-х" вже почали звозити на завод

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області лікарні не справляються з потоком поранених окупантів. Через те, що медустанови переповнені, поранених росіян звозять на моторний завод у південній частині міста, передають Патріоти України.

Також на окупованій частині Запоріжжя у загарбників є великі безповоротні втрати: щодня трупи "Камазами" везуть у крематорії міста Токмак. Про це повідомляє місцеве видання "Ріа Мелітополь".

У Мелітополі лікарні переповнені пораненими солдатами РФ – їх везуть вже на завод. Дійшло до того, що їх звозять на промислові підприємства в адмінкорпуси. Так, за повідомленнями місцевих жителів, кілька санітарних машин із пораненими були помічені біля прохідної моторного заводу у південній частині міста", – сказано у повідомленні.

За даними Генерального штабу ЗСУ, нагадали журналісти, до лікарень Мелітополя та Токмака звезли понад 100 "трьохсотих".

"Крім того, є інформація, що окупанти вже відібрали ковідний госпіталь і там розміщують своїх поранених. Госпіталь після капітального ремонту був зданий в експлуатацію минулого року. Усі палати обладнані в ньому киснем. Реанімаційний блок оснащений найсучаснішим обладнанням", – пише "Ріа Мелітополь".

При цьому окупанти зазнають також великих безповоротних втрат. Практично щодня трупи окупантів звозять до крематоріїв "Камазами".

"Майже щодня КаМАзи з трупами везуть до міського моргу поруч із міськлікарнею №1. Вночі загиблих рашистів везуть у рефрижераторах. Далі їх перевантажують і везуть до Токмака. У Токмаку дислокуються два крематорії", – зазначають журналісти.

Важливий показник:: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...