Кремль бере на короткий повідок мережу: "Газпром" придбав "Одноклассники" і "ВКонтакте"

Холдинг USM російського бізнесмена Алішера Усманова продав дочірній компанії Газпрому "СОГАЗ" свою частку акцій компанії VK, зазначають Патріоти України.

Окрім Газпрома, найбільшими акціонерами компанії "СОГАЗ" також є соратник президента РФ Володимира Путіна Юрій Ковальчук, двоюрідний племінник Путіна Михайло Шеломов, а також колишній помічник президента компанії "Роснефть" Ігоря Сєчіна Антон Устінов, свідчать дані відкритих реєстрів.

"Рада директорів АТ "СОГАЗ" схвалила 45-відсоткову участь у капіталі АТ "МФ Технології", який контролює 57,3 відсотка голосів VK (колишньої Mail.ru Group)", – говориться у пресрелізі акціонерного товариства.

Сума угоди наразі невідома. До складу групи VK входять соцмережі "ВКонтакте" та "Одноклассники", сервіс доставки Delivery Club, поштовий сервіс Mail.Ru, а також сервіси My.Games і GeekBrains.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...