Кремль до чогось готується? Росія під виглядом навчань "Захід-2021" перекинула в ОРДЛО сотні одиниць бойової техніки

Росія за останні тижні перекинула на непідконтрольну Україні територію Донбасу більше 400 одиниць озброєнь і бойової техніки. Про це повідомив прес-центр ООС, передають Патріоти України.
У штабі уточнили, що за період з 9 по 15 серпня місія ОБСЄ зафіксувала розміщення Росією на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей 419 одиниць озброєння і військової техніки. З них 45 одиниць - з порушенням лінії відведення, 179 - поза виділених місць зберігання, 195 - в зоні безпеки.
Так, розміщення бойової техніки зафіксоване на полігонах біля населених пунктів Круглик, Мирне, Бугаївка, Хрустальне Луганської області та Новоселівка, Кальміуське, Мар'янівка Донецької області. У прес-центрі ООС додали: "Не виключений факт підготовки та ймовірного залучення підрозділів РФ до комплексу стратегічних навчань ''Захід-2021".

Ротації тривають: Зеленський призначив собі двох радників, а Єрмаку двох заступників

неділя, 8 вересень 2024, 12:30

Президент Володимир Зеленський 8 вересня призначив собі двох радників, а очільнику Офісу президента Андрію Єрмаку двох заступників, передають Патріоти України. Радниками президента з питань комунікацій став Дмитро Литвин, а зі стратегічних питань – Оле...

Ситуація погіршилася: Окупанти захопили Невельське Донецької області, - DeepState

неділя, 8 вересень 2024, 12:28

Ворог захопив населений пункт Невельське. Тривають бої і на північ від Гірника, інформує UAINFO.org з посиланням на проєкт DeepState, передають Патріоти України. "Ворог окупував Невельське та просунувся у Красногорівці. Тривають бої північніше Гірника"...