Кремль готовий пожертвувати своїм агентом Медведчуком заради отримання всієї України, - журналіст

Український блогер і журналіст Олександр Костюк пише у себе в Facebook, що якщо говорити без ілюзій, то історія з Медведчуком - лише шоу, операція прикриття, передають Патріоти України.

Жертва пішака або коня в шаховій партії, щоб замість нього виграти всі фігури. Ставка - вся Україна, тому що Кремль готовий умовно пожертвувати комфортом і якоюсь частиною малоцінних активів свого давнього агента Медведчука. Тому що агент став занадто очевидним, показовим. А таких, викритих, очевидних агентів використовують вже не за прямим призначенням, а трохи в іншій грі.

Костюк зазначає, що схема абсолютно традиційна, два в одному. Перше - прикривають справжніх, прихованих агентів показною боротьбою з агентом показовим, демонстративним. Тепер завдання гебешного агента Медведчука служити показовим об'єктом «боротьби». Друге - дискредитують реальні сили опору брехливими звинуваченнями в «співпраці». Агент Медведчук чітко виконує поставлене завдання. Відпочиває в палаці. Приїжджає з свого палацу в суд розповідати, що він все робив за наказами Турчинова і Порошенка. Надиктовує потрібні тексти для «плівки». Такий наказ з центру, і він його виконує.
За словами журналіста, а насправді - точно такий же Медведчук керує у нас Офісом президента, управляє всіма переговорами в ТКГ, керує міжнародними відносинами. Керує кадровими призначеннями. Вам легше від того, що прізвище у нього інше?
Ще один умовний Медведчук (Портнов) керує юридичним гібридним фронтом Москви тут, в Україні. Кажуть, навіть держохорону йому забезпечили. Ще один Медведчук «розслідує» «вагнергейт». Ще кілька Медведчуків керують Оборонпромом, УЗ, ЗСУ. Купа дрібних Медведчуків пропихує законопроекти в Раді. Аксьонов (фактично той же Пушилін або Моторола), тепер засідає в українському парламенті. Закони приймає. Створюються штучна димова завіса з показової боротьби, гучних заяв, грандіозних проектів, «патріотичних» криків.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...