Кремль їх не шкодує: У Зеленського назвали кількість ліквідованих російських генералів в Україні (фото)

Під час повномасштабного вторгнення українські військовослужбовці ліквідували 10 генералів ЗС РФ. Про це у своєму мікроблозі Twitter повідомив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

Зокрема член переговорного процесу з РФ вирішив прокоментувати нещодавню заяву російського президента про те, що Росія ще не починала всерйоз воювати на території України.

За словами Михайла Подоляка, санітарні втрати окупаційних військ становлять від 98 до 117 тисяч осіб, серед яких убитими числяться 37 тисяч. Щобільше, як стверджує Михайло Подоляк, під час повномасштабного вторгнення ліквідовано 10 генералів ЗС РФ та близько 12 тисяч бійців приватних військових компаній.

"Перетворено на металобрухт 1 605 танків, 405 літаків/вертольотів. Росія ще не починала воювати? Війною в Кремлі вважають лише сталінську математику — 20 млн втрат?" — запитав Михайло Подоляк у своїй публікації.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...