Кремль кинув замість піхоти на Харківщину непідготовлених призовників ракетних військ (фото)

Наразі Збройні сили України звільнили від російських окупаційних військ майже всю територію Харківщини. У деокупованому селі Піски-Радьківські знайшлися свідчення того, що командування "другої армії світу" кинуло на цю ділянку фронту не піхотинців, а непідготовлених призовників ракетних військ. У населеному пункті виявили пам'ятку солдату строкової служби в/ч 22994 взводу 236. Про це у Twitter написала директорка з досліджень Європейської експертної асоціації, експертка з інформаційної безпеки Марія Авдєєва, передають Патріоти України.

Пам'ятку знайшли біля тіл призовників, які окупанти кинули на полі бою, відступаючи з Пісків-Радьківських. Примітно, що військова частина, новобранців із якої кинули на війну в Україні, є навчальним центром повітряно-космічних сил і ракетних військ стратегічного призначення країни-агресора Росії.

"Це фактично російські ракетні війська стратегічного призначення (а це означає, що вони мають поповнювати втрати дійсно безцінним персоналом)", – зазначив редактор інформаційної служби "Радіо Свобода" Марк Крутов.

У мережі писали, що у звільненому ЗСУ Ізюмі на Харківщині також знайшли кілька нашивок військових РФ із 180-го навчального центру РВСП Росії тієї самої в/ч 22994.


Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...