Кремль може оголосити "перемогу" просто так: "Лапоть" впевнено заявляє "Кадиров взяв Київ за 2 дні" (відео)

"Лапоть абсолютно впевнено заявляє "Кадиров взяв Київ за 2 дні". Це залізобетонна переконаність у факті. І не треба їх переконувати в іншому. І безсенсово, і нам вигідніша їхня віра "ми всєх пєрєіґралі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Те, про що я писав десь з другого тижня війни. Кремль може спокійно сказати росіянам, що "росія перемогла, Україну звільнено, демілітаризовано, денацифіковано". Доказів не вимагатиме ніхто. А тих, хто вимагатиме, швидко заткнуть.
Тому ми маємо всі підстави спокійно працювати на поразку росії з наступною виплатою репарацій. Так, їх 144 мільйони - але жоден не заперечуватиме ані проти тотального відступу, ані проти повернення нам Донбасу й Криму, ані проти репарацій. Їм скажуть "росія перемогла", "ми контролюємо всі території аж до польського кордону" - вони повірять, будуть пишатись і хвалитись.
І навіть якщо росіян знов випустять в мережу - вони впевнено насміхатимуться з "денацифікованих бандєровцев", бо росія давно нас перемогла, захопила і що там ще...".

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...