Кремль накриває істерика: У Москві відреагували на повідомлення про F-16 в Україні - погрожують збивати

Прессекретар російського правителя Путіна Дмитро Пєсков заявив, росіяни "будуть збивати західні винищувачі F-16, доставлені в Україну", передають Патріоти України.

"Їх кількість буде поступово зменшуватися, вони будуть збиватися... Але, звичайно, ніякого істотного впливу на розвиток подій на фронті ці поставки не матимуть".

За словами Пєскова, ці літаки "не стануть чарівною таблеткою". 31 липня джерела агентства Bloomberg повідомили, що в Україну прибула перша партія винищувачів F-16.

У Білому домі відмовилися підтверджувати доставку в Україну перших винищувачі F-16 від партнерів. Українська влада офіційно ще не підтвердила отримання винищувачів.

Видання The Times заявило, що перші винищувачі F-16 Україна отримала від Нідерландів – йдеться про партію бойових літаків обсягом шість бортів. Нідерланди поки офіційно не підтвердили поставку.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...