"Кремль не відповідає за смерть своїх солдатів": Окупант поскаржився дружині, що йому "нічого їсти" під час "безпечного відрядження" (аудіо)

Служба безпеки України перехопила розмову окупанта, який у телефонній розмові поскаржився дружині на те, що російська армія "кидає" своїх же, передають Патріоти України.

Крім того, дівчина розповіла, що їй дзвонили з частини, в якій служить її чоловік, і дали підписати пам'ятку, що військові РФ нібито перебувають у відрядженні на території Росії і забезпечені всім необхідним.

Окупант, у свою чергу, відповів, що це неправда. "А... тобто одна консерва капусти сраної, без м'яса, тушкованої якоїсь... на чотирьох, 150 грамів на обід... Це вважається, ми забезпечені постачанням?",- сказав окупант.

"РФ відправляє своїх військових на війну в Україну, але знімає з себе будь-яку відповідальність за їхню смерть", - додали в СБУ.


Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: