Кремль перекидає в Україну третій армійський корпус, - волонтери CIT

Нещодавно сформований третій армійський корпус РФ (або принаймні його частина, що вважається боєготовою) перекидають в Україну. Про це повідомляє Conflict Intelligence Team, передають Патріоти України.

В останні дні волонтери CIT виявили фото і відео перевезення російської військової техніки залізницею, а саме – комплексу "Бук" і танків Т-80БВ і Т-90м. вони прямують з Нижегородської області до кордону з Україною – в Ростовську область.

"Вони вийшли 22 і 24 серпня відповідно, що приблизно відповідає часу відправки сформованого там 3 армійського корпусу, який називав український аналітик Костянтин Машовець і підтверджували наші джерела. Перевезення комплексів "Бук" свідчить про перекидання великого об'єднання, наприклад, армії. В цьому випадку можна припустити, що йдеться про перекидання всього 3 корпусу, або принаймні тієї його частини, яка вважається боєготовою", – йдеться в повідомленні.


"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...