Кремль "профукав" $300-400 мільйонів: Арестович розповів про провал масштабної атаки РФ

Російські загарбники на кожну масовану ракетну атаку по Україні витрачають приблизно по 300-400 мільйонів доларів. Проте суттєвих переваг для себе вони все одно не можуть досягнути таким чином. Не стала виключенням і атака, яка відбулася вранці у четвер, 29 грудня - окупанти просто "викинули гроші на вітер", передають Патріоти України.

Про це заявив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович. Він зазначає, що кожна ракета, випущена Росією по Україні, коштує від 1,2 до 3 мільйонів доларів.

"При всій своїй уяві я й уявити не міг настільки неефективного витрачання Кремлем такого дорогоцінного засобу, як крилаті ракети, вартістю щонайменше 1200 000 доларів кожна. Є й по три. Що не спроба – 300-400 мільйонів доларів у нікуди, без можливості ефективного відновлення російської військової промисловості, що витрачається", – написав Арестович.

Він зазначає, що під час сьогоднішньої атаки РФ витратила четверту частину всього запасу ракет, що залишався у неї. "І все для того, щоб ми кілька годин/днів посиділи без світла", – каже радник голови ОП. Арестович додав, що противник-дурень – це вже великий успіх для України.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...