Кремль приховує масштаби пандемії від росіян: Зараза хлинула з РФ до Китаю

Ось такий "культурний обмін"...

"Между тем у прибывающих из России в Китай китайцев продолжают диагностировать коронавирус", - пише військовий експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В Китае за сутки подтвердили коронавирус у 20 граждан страны, возвращавшихся на родину из Москвы транзитом через Владивосток.

Вот такой культурный обмен... Но это заставляет задуматься над тем, какой на самом деле трэш творится в самой России, раз выезжающие оттуда китайцы, вывозят Covid-19".

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...