Кремль приречений: У Байдена заявили, що зміна командувача війни Росії вже не допоможе

Росія призначила генерала Олександра Дворнікова новим командувачем війни проти України. Проте, навіть така реорганізація не врятує окупантів від стратегічного провалу. Про це пишуть журналісти CNN, посилаючись на коментарі прес-секретаря Білого дому Джен Псакі. Вона зазначила, що війна пішла не за тим сценарієм, на який чекав диктатор Володимир Путін, передають Патріоти України.

"Ми знаємо, що цей генерал курирував звірства у Сирії і очікуємо, що це буде продовженням тих звірств, які ми вже бачили в Україні", – сказала Псакі, зазначивши, що "це призначення не скасовує той факт, що це стратегічний провал".

За її словами, адміністрація Джо Байдена очікує, що війська РФ "намагатимуться оточити і здолати українські сили" на сході нашої держави. "Ми очікуємо, що цей етап конфлікту може тривати довго і у нас не повинно бути ілюзій, що російська армія скоректує свою тактику і буде діяти менш жорстоко", – додала Псакі.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...