Кремль сконцентрував проти нас безпрецедентну в сучасній історії кількість військової техніки, - Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що проти нас Кремль сконцентрував безпрецедентну в сучасній історії кількість військової техніки, яка буде знищена, адже на сьомий день війни тактична ініціатива поступово починає переходити до України. Про це йдеться на офіційній сторінці Данілова в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьомий день героїчного Українського Національного спротиву! Вчора ворог дістав потужного удару у відповідь по всіх фронтах, тому вимушений робити перегрупування і мобілізувати додатковий резерв. Тактична ініціатива поступово починає переходити до України", - заявив він.

Данілов розповів про ситуацію в містах України

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України, основними стратегічними цілями окупантів залишаються Київ, Харків, Маріуполь. Ці міста - повністю під контролем української влади.

Миколаїв і Суми попри концентрацію тут колосальних ресурсів ворога успішно тримають оборону. На Донецькому оперативному напрямку ворогу не вдалося просунутися. Також російські окупанти готуються до штурмових дій у напрямку Полісся та Сіверська. "Московіти не полишають надії блокувати Київ. Але все це марно", - додав він.

Плани і наміри країни-терориста відомі українській стороні

У ставки верховного головнокомандувача, яку очолює президент України Володимир Зеленський вичерпна інформація і повна картина планів та намірів командування військ країни-терориста. "Ситуація напружена, проти нас Кремль сконцентрував безпрецедентну в сучасній історії кількість військової техніки - тисячі тонн броньованого металу, який буде знищений і спалений. Так що у нас, дорогі друзі, ще дуже багато роботи! Слава Україні і смерть ворогам!" - підсумував Данілов.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...