Кремль таки вирішив ліпити з Медведчука "вакцинного рятівника України", - політтехнолог Голобуцький

Цікаво, коли Зеленський дозріє до заборони ОПЗЖ і медведчуківських медіа?

"Кремль таки вирішив ліпити з Медведчука "вакцинного рятівника України". Звісно ж, "Спутніком". До процесу підключився і сам Медведчук, і ОПЗЖ, і телеканал "Наш" (привіт гостям ефірів), і російські пропагандисти на чолі зі Скабєєвою. Спільними зусиллями примудрились навіть "Біолік" поюзати: запустили хайп про випуск "Спутніка" в Україні, аж "Біолік" мусив офіційно виправдовуватись, що і не думав, і взагалі має справу тільки з офіційно зареєстрованими препаратами в межах законодавства України", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але хайп вже розкручено. Аудиторії медведчуківських медіа (а це до третини електорату) вже дали відмашку: "Вакцина є, але злочинний київський режим її вам не дає, бо російська! І не дає виробляти в Україні!" Тобто, зносіть режим Зеленського, підтримуйте Медведчука і возз'єднання з Росією (ще одна цікава фішка останнього часу: "ЛДНР" теж взялись "рятувати Україну від злочинного режиму Зеленського - тільки референдум про приєднання до Росії врятує українців!").

Цікаво, коли Зеленський дозріє до заборони ОПЗЖ і медведчуківських медіа? Коли його вже вестиме розстрільна команда якихось нових "московсько-більшовицьких визволителів"?

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...