Кремль у паніці, Путін у бункері: Другу людину Росії скосив коронавірус

Прем'єр-міністр Росії Михаїл Мішустін заявив, що заразився коронавірусом. Про це друга послі Путіна людина держави-агресора заявила в ефірі телеканалу "Россия-24", зазначають Патріоти України.

Щойно стало відомо, що тести, які я здав на коронавірус, дали позитивний результат. У зв'язку з цим і відповідно до вимог Росспоживнагляду я повинен дотримуватися самоізоляції, виконувати приписи лікарів, це необхідно зробити, щоб убезпечити моїх колег", - цитує повідомлення телеканал "Дождь.

Мішустін це сказав президенту Володимиру Путіну. Він також запропонував виконувати обов'язки прем'єра першому віце-прем'єру Андрію Бєлоусову. Путін підтримав кандидатуру Білоусова як в.о. прем'єр-міністра і підписав відповідний указ.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...