"Кремль вважає, що Єрмак - людина, з якою можна домовлятися", - Мирослав Гай

Кремль має намір створити «запобіжник» від шляху України до ЄС і НАТО.

Кремль розглядає главу Офісу президента Андрія Єрмака як людину, що може умовити главу держави виконати бажання РФ. Таке припущення озвучив ветеран АТО, волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Кремль вважає, що Єрмак – людина, з якою можна домовлятися. Що він все-таки зможе умовити президента Зеленського зробити так, щоб усі компоненти, які Російська Федерація вимагає від України, відбулися", – сказав офіцер.

В цьому контексті він додав, що Кремлю "потрібні дуже конкретні речі" – щоб Україна не йшла до НАТО і Європейського Союзу. Закріплення в Конституції України особливого статусу Донбасу, на думку Гая, наближає Кремль до цієї мети. "Вони хочуть, щоб їхні представники були в парламенті, щоб були узаконені іррегулярні збройні формування Росії під виглядом "народної міліції" на окупованих територіях. За будь-яких спроб України піти до ЄС чи до НАТО цей інструмент буде запобіжником", – сказав волонтер.

"Уявіть собі – російські збройні формування, приватні військові компанії знаходяться на законних підставах в Україні і закріплені Конституцію. Це була б катастрофа. Ми готові на це? Ні", – наголосив він.

Джерело: Обозреватель

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...