Кремль вже не зможе докорінним чином вплинути на українську економіку та логістику, - ГУР Міноборони

Росія вже не зможе суттєво вплинути на українську економіку та логістику, завдаючи масованих ракетних ударів, передають Патріоти України.

Як повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі інформаційного телемарафону, у розвідці констатують збільшення інтервалів між ракетними атаками ворога.

"Якщо раніше це були щотижневі масовані ракетні удари, то зараз інтервал може бути три-чотири тижні. Використовують Shahed вже по-іншому і кількісно, і по інтервалах. І високоточного ракетного озброєння у росіян стає справді мало", - сказав він.

За словами Юсова, ракети "Калібр", "Іскандер" та "Кинджал" - це "не та зброя, якою ворог може собі дозволити засипати Україну". "Так, застарілого ракетного озброєння (у росіян - ред.) ще багато. Особливо, коли мова йде про С-300 - це означає підвищена загроза для прифронтових територій. І ми бачимо, на жаль, ці руйнування досі по Запоріжжю й по інших українських містах. Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Україна пережила зиму, енергетична система вистояла, і сьогодні докорінним чином вплинути на українську економіку, логістику ворог вже не зможе", - додав Юсов.


Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно