Кремль вже розпустив шмарклі, що ми з ними "нечесно воюємо", - Голобуцький

"Ви не повірите - кремлівські пропагандони почали скиглити, що Україна "веде нечесну війну з переважаючими силами російської армії"!" - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ще раз: Кремль розпустив шмарклі, що ми з ними "нечесно воюємо"! Тобто, ота екстрена утилізація "потєрьнєтов" і техніки - то "нечесно".
Якщо такі нещасні пости дозволяє собі підтримати Соловйов - то реальна розстановка сил в Кремлі і довкола набагато гірша за абстрактні мирні заяви кількох мільярдерів. Це добре".

Після гучного скандалу: Вербицького звільнили з посади заступника генпрокурора

понеділок, 1 липень 2024, 12:28

Заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького звільнили з посади, передають Патріоти України. Сьогодні, 1 липня, генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення Вербицького за власним бажанням. Згідно з нещодавнім розслідуванням...

Справа не лише в газі: Європейський Союз потрапив у нову залежність від Росії, - Financial Times

понеділок, 1 липень 2024, 11:59

Залежність Європейського Союзу (ЄС) від російських добрив зростає, що загрожує довгостроковій продовольчій безпеці регіону, оскільки місцеві виробники не можуть конкурувати з дешевими російськими продуктами. Відсутність виробництва добрив у Європі може...