Кремль затіяв нову "гру": Росія готує ракетний удар по невизнаному Придністров'ю з людськими жертвами, - розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони заявило про підготовку Росією ракетного удару по мирних мешканцях Придністров'я з метою звинуватити в обстрілі Україну, передають Патріоти України.

Мешканці невизнаного Придністров'я почали отримувати SMS від імені Збройних сил України та СБУ. У фейковій розсилці попереджують про "ракетний та артилерійський" удари по території т. зв. Придністровської Молдавської Республіки.

"Служба безпеки України наполегливо рекомендує провести евакуацію цивільного населення в більш безпечні регіони. Запевняємо, Збройні Сили України не бажають зла мирним жителям, однак люди що залишилися в містах будуть сприйняті в якості диверсійних груп і будуть ліквідовані без попередження. Рівно о 19.00 буде проведено ракетний та артилерійський обстріл об’єктів на території республіки", – йдеться в повідомленні.

Українські розвідники спростували причетність до цієї та подібних провокацій, які активно висвітлюються російськими пропагандистами. Натомість у ГУР Міноборони вважають імовірні інциденти провокацією спецслужю РФ проти України та Молдови.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...