Кремлівський пропагандист знов хоче вбивати українських дітей і, будучи геєм, гвалтувати українців (відео)

Російський пропагандист Антон Красовський зізнався, що не змінив своєї думки про необхідність вбивати українських дітей. Таку заяву він зробив на стрімі російського провладного проекту "Звичайний царизм".

В ході стріму ведучі поцікавилися, як Красовський ставиться до "хохлів".

"Красовський: Так я їх в рот ї*ав, якщо чесно.

Ведучий: Тобто ти або не християнин...

Красовський: Я ж не сказав, що їх треба вбивати, хоча я одного разу сказав, що треба топити і палити...

Ведучий: Так! Було таке! А в тебе змінилося відтоді ставлення до українських дітей?

Красовський: Ні.

Всі: / сміються /"


Скандал з Красовським і закликами вбивати дітей

У жовтні 2022 року Красовський В одній з програм на каналі RT заявив, що потрібно топити в річках і спалювати в будинках українських дітей, які не люблять Росію. Навіть на тлі загального рівня ненависті до України в російському телевізорі ця заява виявилася занадто кровожерною. Красовського звільнили з RT, а сам він приніс публічні вибачення, заявивши, що "його понесло" в прямому ефірі.

У лютому український суд заочно присудив Красовського до п'яти років в'язниці за публічні заклики до повалення влади в Україні та геноциду українського народу. Щоправда, в цьому вироку не враховані заклики вбивати дітей. Ймовірно, щодо них можуть винести окремий вирок.


Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...