"Кремлівський пул з усієї сили доводить, що настільки масштабна підтримка США означає... що "Україну списали", - Голобуцький

"Ще $40 млрд від США - божевільні коментарі Кремля: "розікрадуть", "Україну списали так", "це щоб кинути ядерну бомбу на Україну", "доведеться віддавати" (після американської ядерної бомби). Палата представників проголосувала за новий пакет підтримки України - майже на $40 мільярдів, на 7 більше, ніж просив Байден. І це доводить Кремль просто до сказу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кремль до такої міри казиться, що геть втратив логіку: кремлівський пул з усієї сили доводить, що настільки масштабна підтримка США означає... що "Україну списали". Звісно. Коли списують - завжди завалюють зброєю і грошима. Це ж очевидно.
Хоча все одно цю фінансову підтримку чи то "розікрадуть", чи то всю "пустять на американський ВПК" (який жах!)) ): "Палата представителей Конгресса США одобрила пакет помощи Украине на сумму 40 млрд долларов. Байден просил меньше, но от щедрот накинули еще пару миллиардов. Деньги огромные, и охотников их поделить в американском ВПК будет немало. Не говоря о банальных ворюгах по обе стороны океана, о чём мне уже довелось недавно тут сказать" (Дмітрій Мєдвєдєв).
Ба більше: масштабна збройна і фінансова підтримка означає, що "Америка скине на Україну ядерну бомбу" (!).
--
"Політолог" Сатановскій: "Вчистую списал [Байден Україну - ОГ]. Поскольку ничем, кроме последнего ужина приговорённого перед свиданием с электрическим стулом такого рода аттракцион неслыханной щедрости быть не может. Прав, наверное, Оливер Стоун. Грохнут на Украине американские начальники что-нибудь ядерное, средней мощности. Вот и решили подсластить это дело напоследок".
--
Російські пропагандисти, здається, взагалі вже допились до делірія з істерикою, оцінивши перспективи Путіна і росії. З них лиється просто незв'язний потік слів.
--
"Да и сейчас, когда Г-дь явил народам своим, избранным и не очень, вышеупомянутое «чудо на Потомаке», в него – это чудо, тоже не очень верится. Ну, просто такого не бывает, потому что не бывает – и всё! Нынешний Большой Белый Отец из Вашингтона, конечно, поц, но не до такой же степени?! Не говоря уже о целом Конгрессе. Или до такой? Поскольку с этого момента степень поцеватости, крейзанутости и сдвига по шкалам Рихтера, Кащенко и Скворцова-Степанова американского руководства можно мерить в удобных и простых для подсчёта обывателями миллиардах. Естественно, долларов. Чистый сюр.
...Мышка в норке сдохла, твердь небесная на землю рухнула, п-здец подкрался незаметно и был он абсолютно полным: Конгресс США решение по запросу президента своего, «сонного Джо» насчёт помощи Украине принял. Ай, молодца! Всем бы так давали. Главное, чтобы отдавать не пришлось, но на это как раз надежды мало".
--
Сенсу в цьому потоці нема. Зате явно є істерика і делірій. Усвідомлюють, о це кінець. Питання тільки наскільки швидкий і болісний".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...