"Крєпкій хазяйствєннік - десь ми це вже бачили. Чому в Україні можливий Тігіпко", - блогер

"Після того, як у 2005 Віктор Ющенко і його команда не виправдали очікувань суспільства, пересварилися між собою і продовжили традиції попередників, намагаючись загорнути це все у кращу обгортку, на горизонті знову замайорів Янукович (його після Помаранчевої революції вважали політичним трупом). У 2010 Янукович перемагає на виборах президента. "Ну і шо, шо зек?" - казали люди. "Зато крєпкій хазяйствєнік", - пише у своєму блозі Володимир Рунець, передають Патріоти України, і продовжує:

"Справедливості заради, команда Петра Порошенка зробила може на два кроки вперед більше за його кума Ющенка, але все одно погрузла в скандалах, чварах і корупції. Що сталося далі, самі знаєте. Політичні трупи знов ожили.

Зеленський побудував авторитарну вертикаль – монобільшість у парламенті, моновказівки кабміну. Зеленський і його оточення свято вірять, що Путін може і хоче з ними говорити, вести справи. Два обміни полоненими, нормандська четвірка – ну і шо, шо в Парижі Путін затято повторював свою стандартну мантру, яку ми чуємо вже шість років? Зустрівся ж, говорив. Очевидно, що Гончарук і ко не вписується в цю картину світу. Вертикаль Зеленського це не про самокат, країну в смартфоні та лоукости в Європу. Вертикаль Зеленського це, схоже, про інше. Тігіпко в цю вертикаль увіллється органічно. Питання лише, де в цій системі систем сама Україна".

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...