"Крім того, що вони воїни, ще й громадяни": Ярош розповів про ставлення бійців на передовій до дій Зеленського і його "слуг"

Радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош в ефірі телеканалу Espreso.TV розповів, що думають бійці на Сході України про провалення операції із захоплення "вагнерівців" та інші невдачі влади, зазначають Патріоти України.

Підкреслив, що будь-яка армія має бути поза партійною політикою і не влазити в усілякі перипетії. За його словами, у воїнів є завдання, яке вони мають виконувати.

"Крім того, що вони воїни, ще й громадяни. Воїни, солдати, офіцери, сержанти не задоволені тим, що відбувається там (на Банковій. - Gazeta.ua). Як таке терпіти? Коли проводять якусь спецоперацію і вона зривається. Коли все неправильно.

Я не маю того обсягу інформації, щоб сказати, що один зрадник, другий - ні. "По плодах їхніх пізнаєте їх", у Євангелії написано. Якщо користуватися цієї формулою, а нею користуються, зокрема, бійці на фронті, то тут картина вельми невтішна", - сказав Ярош.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...