"Крісло Зеленського сушили три людини. І він ще щось розказує про кадровий голод?" - Майкл Щур (відео)

Програма телеведучого Майкл Щура потролила президента Володимира Зеленського, який минулого тижня проводив пресконференцію. Там нагадали інцидент, коли феном сушили президентське крісло, передають Патріоти України.

"Ніяких "теплих ванн" - лише теплий та сухий стілець. Президентське крісло сушили відразу три людини. І президент ще щось розказує про кадровий голод?", - запитується у програмі і наводиться цитата Зеленського: "Ну у нас кадровий голод в країні. Я не можу знайти зараз гарного міністра культури".

"Невже у "95 кварталі" вже почали ухилятися від призову? Чи причина взагалі не у кадровому голоді, а просто з Зеленським ніхто не хоче працювати?", - запитують телеведучі.

Ще одна цитата Зеленського до журналістів: "Не розумію, про яких кумів?" "Один із найголовніших талантів для політика - трактувати власні обіцянки буквально, коли це потрібно. Що з того, що влада кишить друзями дитинства, бізнес-партнерами та цілими родинами "кварталівців". Як і обіцяв: куми - табу", - коментують у телепрограмі.

Цитата Зеленського: "Ми дощику радіємо, не як романтики, а тому що у нас посуха по всій Україні. І в нас не буде врожаю". - А Зеленський після президентства міг би стати непоганим фермером, принаймні в основах землеробства вже розбирається.

- Чому фермером? Людина останнім часом так глибоко занурилася у боротьбу з коронавірусом, що це готовий міністр охорони здоров'я, - потролили дискусією у сюжеті.

"І продовжуючи тему туалетів. Для обговорення приватних речей на пресконференції Зеленського знайшлося місце і для купи проросійських медведчуківських телеканалів і для пропагандистських сайтів типу Шарій.нет. Запросили б вже з Москви", - також зауважили у телепрограмі.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...