Крізь дим помітили маленькі вушка: У Харкові пожежники прихистили кролика, врятованого зі зруйнованого окупантами будинку (фото, відео)

В Харкові рятувальники прихистили в своїй пожежній частині декоративного кролика, якого вони врятували зі зруйнованого окупантами будинку. Про це повідомила прес-служба ДСНС на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Знайомтесь, це – харківський кролик Лакі. Ще кілька днів тому він був домашнім, але і у його життя увірвалася війна. В одну мить він виявився нікому не потрібним і ризикував загинути страшною смертю, якби не рятувальники", – розповіли у ДСНС.

Згідно з повідомленням, днями вогнеборці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини гасили пожежу у житловому кварталі у центральній частині Харкова, спричинену ворожим обстрілом.

"Вогонь вирував у квартирі на верхньому поверсі житлової триповерхівки. Раптом крізь дим та темряву один з рятувальників помітив за диваном маленькі вушка. То був домашній кролик, що лишився на самоті. Він був повністю мокрий, з обсмаленими вусами та хутром, весь тремтів від холоду. Його винесли з палаючої оселі, а потім водій пожежного авто довго відігрівав маленького вуханя під своїм бушлатом", – згадують рятувальники.

Оскільки господарів не знайшлося, хлопці залишили кролика у пожежній частині. Там у нього є свій куток, їжа та турбота. "Власне, усе ви можете побачити в очах наших хлопців, які залюбки погодились познайомити громадськість зі своїм новим другом. Пам'ятайте, що навіть у найтемніші часи завжди є місце для людяності і гуманності. Це і вирізняє справжню людину від "освободітєля", – нагадують в ДСНС.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно