"Крошка, давай на квартире. У тебя есть ключ": Нардепка від ОПЗЖ у Раді листувалася з "коханою людиною" (фото)

Антоніна Славицька просила невідомого чоловіка "не пилити" її.

Нардепка "Опозиційної платформи - за життя" (ОПЗЖ) Антоніна Славицька під час сьогоднішнього пленарного засідання Верховної Ради листувалася з таким собі h888, якого називає "крихітка", і обговорює з ним зустріч "на квартирі" або "на стороні", повідомляють Патріоти України.

У листуванні Славицька називає свого співрозмовника "крихіткою" і обговорює майбутню зустріч.

"... 2. У тебе має бути запасний ключ. І якщо ми домовляємося про зустріч, я говорю давай на квартирі, то ти якщо не готова (не зробила все,що вище), то говориш - Я не готова, давай на стороні або давай через місяць", - пише нардепу h888.

"Крихітка, я говорила тобі, що ... пиляєш мене. Що мені зробити. Я писала тобі день буде складний. Я не розумію. Я не хочу сваритися, я люблю тебе, але ти часто необ'єктивний...",- відповідає Славицька.

Путін не зупиниться: Захід або включиться у війну, або в РФ з’являться претензії до країн Балтії як "російських територій", - Фейгін

понеділок, 13 травень 2024, 8:05

Якщо Захід сприйме провокації Росії, зруйнується вся міжнародна система безпеки. Таку думку висловив Марк Фейгін, діяч російської опозиції на еміграції, колишній депутат держдуми, відомий відеоблогер, в етері Еспресо. "Звісно, Путін можливо, і прийде д...

На концерті Кобзона рекордний аншлаг за останні два роки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 13 травня

понеділок, 13 травень 2024, 7:58

Відкриття нового фронту на півночі Харківщини дорого коштує державі-агресору. То і є визначальним фактором наскільки ворогу вдасться просунутись на Харків. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.05.24 орієнтовно склали: