"Кров стигне у жилах від побаченого!": Могилевська шокувала відео із Сєвєродонецька, де снаряд розірвався поруч із літньою жінкою

Співачка Наталія Могилевська поділилася моторошним відео обстрілів російськими окупантами міста Сєвєродонецьк. На сторінці в Instagram знаменитість опублікувала ролик, на якому дві жінки біля під'їзду свого будинку записували відеозвернення, передають Патріоти України.

В один момент ворожий снаряд розірвався зовсім поруч з мирними мешканками, одна з яких – літня жінка. На відео видно, як у жительки від ударної хвилі піднялося волосся. Вони одразу ж побігли в укриття.

"Господи, спаси і збережи! Молимося за всіх українців", – прокоментувала співачка.

У коментарях приголомшені користувачі написали, що їм страшно від перегляду цього відео.

  • Як це страшно
  • Від такого пекла кров стигне
  • Боже, як страшно! Чекаю, коли снаряди будуть падати на голову путлера, скотина безрога!

Також чимало юзерів написали, що це відео жінки нібито записували для пропагандистських каналів: "Їх спеціально з підвалу вивели, аби записати відео для рос.тв", "Вона давала інтерв'ю, але нічого не говорила про те, що вони питали, хто стріляв. І не говорила, що чекала їх... Шкода дівчину".

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...