Кровосісі, вони і є кровосісі: YouTube заблокував Миколу Азарова, позбавивши величезної аудиторії та суттєвого заробітку

Колишнього прем'єра Миколу Азарова заблокували на Youtube. Про це повідомив сам "жертва піндосів", зазначають Патріоти України.

"У мене забрали право на інформацію, а також приблизно пів мільйона постійних глядачів. Мій YouTube-канал і сторінка у Facebook нараховували кожен понад 200 тисяч підписників. Американці заблокували все в один день, і в мене зникли всі матеріали, що накопичувалися понад 5 років", – написав він сам у Twitter.

Нагадаємо, 73-річний Микола Янович наразі мешкає в Російській Федерації, де бере участь у різних антиукраїнських заходах. Сім'я колишнього прем'єр-міністра України володіє кількома ділянками й маєтками на елітній Рубльовці під Москвою.

Так Микола Азаров узяв в безстрокову оренду у Російської Федерації майже 50 соток землі в селі Петрово-Дальнє. До кінця 2014 року цією ділянкою розпоряджався "Оздоровчий комплекс Рубльово-Успенський" Управління справами президента РФ. Скільки Азаров за неї платить і чи платить взагалі, невідомо.

У даних Росреестру зазначено, що землю було виділена колишньому прем'єру на підставі якогось офіційного "листа" від 16.01.2015 №РС-6с, але не вказано, чийого авторства.

Раніше Микола Азаров казав, що за вказівкою Володимира Путіна йому надали в Росії статус "політичного біженця".


"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...