Кругом "агенти Кремля": Глава СБУ звинуватив Росію в роздмухуванні тарифних майданів в Україні

Глава Служби безпеки України Іван Баканов виступаючи у Верховній Раді 30 березня заявив, що Росія постійно відстежує суспільно-політичну ситуацію в Україні, і хоче скористатися будь-якою зручною ситуацією, зазначають Патріоти України.

За словами Баканова, Росія готова медійно використовувати нестабільність в Україні і підкреслив, що тарифний майдан був влаштований при підтримці держави-агресора.

"Ми маємо достатньо інформації для того, щоб стверджувати і доводити, що спецслужби Російської Федерації в постійному режимі моніторять суспільно-політичну ситуацію в Україні, протести та акції. Я жодним чином не стверджую, що за цією акцією була розвідка Росії, але я стверджую, що РФ хоче скористатися будь-яким медійним ходом, щоб скористатися нею на свою користь", - заявив Баканов.


"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...