Кругом наші: У Польщі гонитва поліцейських за українцем завершилася ДТП, котру спровокував інший українець

Уранці 23 жовтня у Підляському воєводстві Польщі затримали українця, який, імовірно, перевозив мігрантів. Інцидент стався на національній дорозі 66, пише "Польське радіо", зазначають Патріоти України.

"Поліція Підляшшя затримала громадянина України, який перевозив у автобусі 12 осіб, котрі, імовірно, нелегально перебували на території Польщі. Під час переслідування на дорозі в Бельському повіті сталася ДТП. Одна людина зазнала травм", - ідеться у повідомленні.

Поліція намагалася зупинити автобус Renault для огляду. Водій не загальмував. Тож правоохоронці почали переслідування, розповів речник підляської поліції Томаш Крупа.

Переслідуванню перешкоджав автомобіль Nissan. Водій машини виїхав на протилежну смугу, де зіткнувся з Honda. Пасажира останнього доставили до лікарні.

Водій автобуса Renault повернув на бічну ґрунтову дорогу і втік із місця події, залишивши автобус із 12 пасажирами. Затримали його за 3 км. Також затримали водія Nissan. Він теж виявився громадянином України.

За станом здоров'я до лікарні потрапили двоє жінок та дитина, які їхали в автобусі Renault. Автобус у ДТП не потрапив.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...