"Кругом одни биндеры и их пособники!": Лавров пожалівся, як безуспішно скаржився на Зеленського Франції та Німеччині

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що його колеги з Франції та Німеччини не відреагували належним чином на його листи, в яких він скаржився на керівництво України, зокрема на президента Володимира Зеленського. Про це голова російського МЗС розповів в інтерв’ю російським радіостанціям, передає ТАСС.

Лавров стверджує, що направив французьким і німецьким дипломатам вже «з десяток листів» у зв’язку з тим, що Київ, на думку Кремля, порушує Мінські угоди по Донбасу.

“Прямо звертаючи їхню увагу на абсолютно неприйнятні дії, безпосередньо, діаметрально протилежні Мінським домовленостям, які робляться офіційними особами в Україні, включаючи президента Зеленського, включаючи голову делегації на переговорах у контактній групі, включаючи міністра закордонних справ», – поскаржився російський міністр.

У Москві розгнівалися на Зеленського через його позицію, що Мінські домовленості потрібно переглянути. Крім цього, Лавров повторив кремлівську мантру про те, що в Україні нібито утискають російськомовних.

Втім, у відповідь на свої скарги Лавров отримав «абсолютно безпорадні, прості відписки».

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...