Кричала, що ЗСУ мають скласти зброю і здатися Путіну: На Київщині прихильницю "русского міра" висадили з електрички (відео)

Днями у київській електричці жінка почала просувати ідеї "русского міра" заявляючи, що країна-агресор "прийшла захищати". Після суперечки та штовханини пасажири висадили її на найближчій станції, передають Патріоти України.

Відповідний відеозапис було опубліковано в соціальних мережах. Подія сталась поблизу станції Немішаєве. "У Київській електричці жінка просувала "русский мір", за словами очевидців, назвала ЗСУ вбивцями і пропонувала скласти зброю і здатися путіну", – йдеться в підписі до відеозапису.

На опублікованому записі видно, що жінка почала називати вбивцями усіх, хто тримає зброю, та заявляє, що "словами потрібно домовлятись, а не автоматами". На зауваження одного з пасажирів про те, що неможна говорити погані слова про українську армію, вона відповіла, що "мені нафіг армія непотрібна".

Після цього громадянку попросили помовчати, але вона продовжила розповідати, що "Київ на дурняк живе, а вся Україна в гробах лежить". Після фрази "Росія прийшла защищать", один з пасажирів не витримав, між ним та жінкою сталась штовханина, а пізніше, її висадили на найближчій станції. На відео присутня нецензурна лексика!

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...