"Крик душі": Пропагандистка з Донецька поскаржилася, що рідних ліквідованих і поранених окупантів "кинули" з виплатами

Російська пропагандистка з Донецька поскаржилася, що Росія кинула місцевих колаборантів з виплатами за ліквідованих та поранених окупантів. Однак ця інформація, мовляв, замовчується як окупаційною адміністрацією, так і місцевими "журналістами" і навіть самими обдуреними родинами, передають Патріоти України.

Вона також оприлюднила інформацію, що окупанти з тяжкими пораненнями помирають, бо коштів на лікування для них немає. На скарги пропагандисткизвернув увагу радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Прекрасне. Російська пропагандистка з Донецька жаліється, що окупантам немає грошей на виплати за померлих та поранених окупантів. Та всі про це бояться казати вголос. Ну так все логічно. По-перше, "потерь нет". По-друге, боротьба з нацизмом – вона взагалі за покликом серця. Особливо донецького серця. Тому – які гроші?" – іронічно прокоментував лемент пропагандистки Андрющенко.

Російська пропагандистка Юлія Андрієнко, що називає себе "донецьким кореспондентом", оприлюднила звернення матері одного з ліквідованих окупантів, яка поскаржилася на невиплату "гробових".

"Я, мати загиблого військовослужбовця, звертаюся до вас від імені багатьох батьків з приводу невиплат компенсації. Чекаємо із жовтня-місяця. Міністерство фінансів підтверджує, що все профінансовано. А міністерство праці та соціального захисту населення відповідає, що фінансування не було. Це абсолютно аномальна та принизлива ситуація, що нам доводиться вибивати гроші, які покладено за законом сім'ям", – бідкається мати окупанта.

Вона також запевнила, що обіцяних виплат не отримують загарбники з пораненнями. "Хлопці з тяжкими пораненнями просто вмирають, бо коштів на лікування немає. Ми були на прийомі у голови комітету народних зборів із оборони Кравець В.В. . Нам відповіли, що питання в тому, що ніяк не визначаться, хто нам платитиме.. Але ж наші 19-річні діти не злякалися, не відступили назад, вони самовіддано воювали за тих, хто зараз не платить їхнім сім'ям належні виплати! Люди обурені, скривджені, доведені до відчаю", – цитує пропагандистка матір ліквідованого окупанта.

Пропагандистка також заявила, що обдурені родини загарбників бояться говорити про те, що не отримали грошей, які їм обіцяла РФ.

"Найстрашніше – люди бояться цю ганебну правду оприлюднити! Ви, кажуть, напишіть, а наше ім'я не згадуйте, ми боїмося погроз. Ау? Ви чого боїтеся? Ви найдорожче вже втратили – дітей, чоловіків. Або вони отримали поранення. Ви не втомилися боятися? З жовтня немає виплат, а ви свої імена боїтеся оприлюднити! Страх чиновників – це вже щось на молекулярному рівні у людей. Адже замовчування фактів про невиплату компенсацій - це зрада пам'яті хлопців", – пафосно видала "кореспондент". Після хвилі критики з боку любителів РФ вона опублікувала також скриншоти, що підтверджують масштаб "кидка".

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...