Крилата ракета "Нептун": Стали відомі нові подробиці випробувань в Україні нової потужної зброї (фото)

Платформи для нової зброї показали високу функціональність, після чого їх направили на льотні випробування "Нептуна".

До випробувань ракетного комплексу "Нептун" всі дослідні зразки машин для його перевезення пройшли багатокілометрові марші, подолавши до 2 тисяч кілометрів. Про це стало відомо з нових даних, отриманих щодо розробки ракетного комплексу "Нептун", передають Патріоти України.

Створені дані автомобілі на базі вітчизняних КрАЗ. Зазначається, що платформи показали високу функціональність, після чого їх направили на льотні випробування "Нептуна". Зараз їх повернули розробнику - Харківському підприємству "Машгідропривід" для продовження дослідно-конструкторських робіт. Після проведення випробувань фахівці вирішать, чи придатні вони до державних випробувань всього ракетного комплексу.

Як відомо, крилату ракету "Нептун" створило київське КБ "Луч". Крім самої ракети в комплекс входять самохідна пускова установка, транспортно-заряджаюча машина, а також транспортна машина.

Джерело: Апостроф

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...