Крим нажаханий "родимой говенью": "Росія котиться в чорну крапку!" - фанат Путіна раптово прозрів від жорстокого розгону акцій протесту у Москві

П'янке повітря свободи косить ряди тих, хто ще вчора у надривному екстазі волав "Кримнаш!" і щось цитував Путіна про "родную гавань"

Затримання в МосквіРосія котиться у "чорну крапку", про що свідчать жорсткі розгони в центрі Москви. Таку думку в своєму блозі для "Ехо Москви" висловив кримський блогер, який активно підтримує позицію Кремля, Олександр Горний, зазначають Патріоти України.

За його словами, скоро до Росії поїдуть добровольці, щоб захищати жителів Москви, яких жорстко затримують за висловлення невдоволення беззаконням.

"Але мабуть ще не досягнута точка кипіння, але вона дуже близько – пара градусів і рвоне. Куди котиться Росія? Відповіді немає ні у кого, але кудись туди, в чорну крапку. Якщо дивитися телевізор, що я іноді змушую себе робити, то там у Киселя майже все зашибісь, патріотично і бадьоро, правда вороги і "п'ята колона" підтискають наших", – помітив він.

Горний додав, що росіяни, які думають, найближчим часом вирішаться покинути країну, щоб убезпечити себе від кийків, наручників, автозаків з "космонавтами".

"Молодь побачила своє майбутнє в красі, і я впевнений, що висновки багато хто зробив. Без них у Росії немає майбутнього. На кийках, корупції та насильстві країну не збережеш. Все це відбувається на вкрай негативному економічному тлі. Рубль упав, ввели нові санкції, бізнес завмер під плінтусом, кількість бідних росіян буде тільки зростати. Я в шоці від того, що побачив, як всередині Бульварного кільця одні заганяють в клітку інших і безжально луплять, гвинтять, не даючи їм жодного шансу на самозахист і порятунок", – додав він.



Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...