"Крим - це Україна, і його потрібно віддати", - російський мільйонер (відео)

Російський мільйонер Євген Чичваркін вважає Крим українською територію. І наголосив, що Росія повинна повернути нашій країні окупований півострів. Про це підприємець розповів у програмі "Що це було", передають Патріоти України.

І додав, що до того ж для Росії окупований Крим є збитковим. "Я вважаю, що Крим – це Україна і його потрібно віддати", – заявив російський мільйонер.

За його словами, на півострові наразі існує достатньо неправильне, хворобливе середовище.

Криму немає з чого обирати, – Чичваркін

Євген Чичваркін вважає правильним, якщо в такій суперечливій ситуації Крим буде належати країні з:

  • високим рівнем доходу;
  • чесними та справедливими судами;
  • поліцією, яка добре працює.

Втім зауважив, що наразі жодна з країн не дотягує.

"Достатньо корупційну і злодійкувату владу в Україні вони змінили на бандитсько-чекістську Путіна. Ось за що 36% проголосували на референдумі, і близько 60% віддали за це голоси в Севастополі", – висловився бізнесмен.

Відтак він вважає, що Криму немає з чого обирати. І Росія, і Україні по-різному недорозвинуті. "Якщо говорити про свободу особистості, то в Україні людині дихається набагато легше. Тут зовсім інший відсоток у в'язницях. Набагато менше чекістів, силовиків, насилля", – підкреслив Євген Чичваркін.

Відтак вкотре підсумував, що Росія повинна віддати назад України окупований півострів.

Джерело: 24 канал

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...