"Кримський міст впаде": З'явився сайт зі зворотним відліком - "щось" відбудеться 9 травня

На тлі чуток про те, що Україна може вдарити по Кримському мосту, в мережі ходить багато версій і здогадок про можливу дату вибуху. У мережі з'явився сайт, на якому невідомі розмістили таймер зі зворотним звітом, передають Патріоти України.

"Кримський міст впаде", - зазначено на сайті. Судячи зі зворотного відліку, який розміщений на тлі моста, "щось" має відбутися вже скоро, 9 травня. На сайті немає ніякої інформації про те, що саме може трапитися і хто буде до цього причетний. Однак там також розміщено "послання" для росіян.

"Росіяни, які переїхали до Криму після його окупації у 2014 році, у вас ще є час покинути територію суверенної держави Україна!",- написали невідомі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...