Критикували її за Cartier у Раді: Нардепка напала на "закомплексованих недочоловіків" (фото)

Народна депутатка від "Слуги народу" Юлія Гришина вкотре засвітила коштовний браслет в залі Верховної Ради, зазначають Патріоти України.

Його можна побачити на світлині, прикріпленій до допису в Instagram та Facebook про те, що Верховна Рада ухвалила рішення щодо проведення державної підсумкової атестації та порядку вступу до вишів у 2023 році.

Це золотий браслет від французького ювелірного дому Cartier з колекції Love, вартість якого стартує від 4,5 і закінчується 45 тисячами доларів (залежить від товщини виробу та наявності діамантів).

Вона вже показувала його на світлинах в соцмережах раніше. Наприклад, на початку січня поточного року. ЗМІ також фотографували Гришину із цією прикрасою задовго до цього (приміром, в вересні 2020-го).

Після публікації народна депутатка зіштовхнулась із критикою на свою адресу через коштовні прикраси. На критику вона відреагувала різко: докоривши чоловікам через те, що не дарують їй прикраси.

"Чоловік, який дорікає жінці дорогими прикрасами, це не чоловік, це г*вно. Справжній чоловік запросив би мене в нормальний ресторан, або подарував ще Cartier, у них же багато різних браслетів, а в мене лише один. Справжній чоловік, коли бачить розкішну жінку, не комплексує, він перевіряє баланс на карті. Якщо не тягнете, то так і зізнайтесь собі. Не перекладайте свої комплекси на мене. А для нормальних підписників - скоро 14 лютого, я ще не була у Фру Фру (ресторан французької кухні в центрі Києва – ред.) і дуже люблю Тіффані (ювелірна транснаціональна компанія – ред.)", – заявила вона в дописі, який наразі недоступний.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...