Кривава баня у "Крокус Сіті Холі": Очевидці розповіли про бійців ІДІЛ, котрі влаштували грандіозний теракт у Підмосков'ї. Шестеро кавказців з автоматами та рюкзаки з бензином

Ввечері 22 березня у концертному залі "Крокус Сіті Хол" сталася стрілянина. Згодом у мережі почали поширювати інформацію про буцімто причетність кількох бородатих чоловіків кавказької зовнішності.

У Росії наразі не можуть визначитися з версією, кого б це звинуватити у терористичному акті у "Крокус Сіті Холі". Серед, так би мовити, крайніх, вирішили назвати кількох бородатих чоловіків кавказької зовнішності, на яких буцімто вказують очевидці.

Нападники були з рюкзаками з бензином

На швидкості під'їхав мікроавтобус, бічні двері відчинилися, викинули світло-шумові гранати, вискочили шестеро бородатих людей кавказької зовнішності та почали стріляти,
– каже очевидець.

Цими словами він описав буцімто початок нападу на "Крокус Сіті Хол". Він зауважив, що нападники буцімто були без балаклав. І що вони відкрили хаотичний вогонь по всіх, хто стояв на вході у концертний зал. Когось вони убили своїми пострілами, а когось поранили. Після цього увірвалися всередину споруди.

Також розповідають, що пороховими газами від світло-шумової гранати одному чоловікові обпекло обличчя.

Але це ще не все. Кажуть, що стрільці всередину "Крокус Сіті Хол" увірвалися з рюкзаками, в яких були місткості з бензином. І що вони розлили паливо, після чого підпалили його.

Відповідну інформацію місцевим ЗМІ підтверджують також інші очевидці. Ті глядачі, котрим вдалося втекти з концертного залу, бачили, що у стрільців були пластикові місткості з рідиною при собі.

Невдовзі почали писати, що терористи, які буцімто брали участь у стрілянині у "Крокусі", ймовірно, втекли на білому автомобілі Renault.

Що стосується пожежі, то станом на 00:00 за Києвом її вдалося локалізувати на площі 14 тисяч квадратних метрів.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...