Криваві гроші - не завада: У РФ усе ще працюють 580 іноземних компаній, серед яких великі корпорації, - Кулеба

У Росії наразі продовжують працювати 580 іноземних компаній. Причому 8 із них – великі корпорації. Але влада продовжуватиме працювати над тим, щоб вони пішли з ринку країни-терориста. Про це повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба в ефірі в Instagram, передають Патріоти України.

Він зазначив, що наразі 1439 іноземних компаній із 70 країн, які представляють 55 різних індустрій, або повністю вийшли з РФ, або ж припинили будь-які операції там, але юридично ще там залишаються.

"Зараз на радарі МЗС ще 580 компаній, які продовжують з Росією так званий business as usual, тобто вдають, що нічого не сталося. Ми з цих 580 вибрали вісім найбільших корпорацій, які реально є системними гравцями на ринку Росії, і з ними будемо працювати", – сказав Кулеба.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...