Кривавий диктатор добазікався: Путін назвав Талібан союзником РФ "у боротьбі з тероризмом"

Рух Талібан контролює владу в Афганістані і "зацікавлений у стабільності", тому він є союзником РФ "у боротьбі з тероризмом". Про це заявив російський диктатор Володимир Путін журналістам за підсумками саміту країн ШОС.

Очільник правлячого режиму Росії переконаний, що "Талібан" зацікавлений в тому, щоб в Афганістані "все було стабільним, спокійним і підпорядкованим певним правилам".

"Таліби, рух Талібан узяв на себе певні зобов'язання. І в цілому, як і раніше, є питання, які вимагають постійної уваги і всередині країни, і міжнародного співтовариства. Але в цілому ми повинні виходити з того, що рух Талібан контролює владу в країні. І в цьому сенсі таліби, безумовно, для нас є союзниками боротьби з тероризмом", - заявив глава Кремля.

Кривавий тиран також відповів на запитання, чи потрібно підключати талібів до питання боротьби з терористичними погрозами, зокрема від терористичних угрупувань, що влаштувалися в Афганістані, таких як ІДІЛ (визнаний терористичним і заборонений в РФ), і чи є вони нам союзниками чи ворогами.

Веде торг: Заклики Орбана до мирних переговорів загрожують Україні - в ISW пояснили, в чому причина

неділя, 7 липень 2024, 17:00

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан продовжує позиціонувати себе як потенційного посередника у припиненні війни в Україні. Він прагне переключити увагу Заходу на можливі мирні переговори в межах своїх всеосяжних зусиль щодо підриву європейської підтр...

ВМС посиляться: Україна може отримати дивізіон протимінних кораблів, - Неїжпапа

неділя, 7 липень 2024, 16:20

Україна може у перспективі отримати цілий дивізіон протимінних кораблів. Про це в інтервʼю сказав віцеадмірал, командувач ВМС ЗСУ Олексій Неїжпапа, передають Патріоти України. "Зараз Чорне море найбільш небезпечне щодо мінної безпеки в Європі. Звісно, ...