Кривавий диктатор, як мінімум, сидить на заспокійливих: Експерти розповіли про психічні розлади Путіна

Психотерапевти стверджують, що у кривавого диктатора - президента РФ Володимира Путіна є всі ознаки "марення величності і когнітивного розладу", передають Патріоти України.

Експерти проаналізували жестикуляцію і міміку кремлівського лідера на останніх його зустрічах і виступах і припустили, що він бореться з нервозністю.

За словами психотерапевта Спартака Суботи та професора кафедри теоретичної та практичної психології НУ "Львівська політехніка" Навгори Хазлатової в ефірі телемарафону UAразом, перед повномасштабним нападом на Україну диктатор випромінював впевненість, час від часу зі зловтіхою підхихикував і розслаблено сидів на своєму "троні". Йдеться про Радбез, на якому проголосили "незалежність" ЛНР" і "ДНР".

"У нього є маячня величності і марення дворянства. Марення-це абсолютна переконаність у помилкових судженнях без будь-яких доказів", - сказав Субота.

Але вже через кілька тижнів, після невдалого бліцкригу і ряду відвертих поразок російської армії в Україні, в психологічному портреті Путіна психотерапевти помітили явні зміни. Зокрема, на відеокадрах, знятих після 24 лютого, в рухах і мові диктатора видно ознаки когнітивного розладу.

"Він починає заїкатися, запинатися. Не знає, як правильно донести свою думку. У нього постійний сумнів. Він перемовляє одні й ті ж фрази. Це виглядає так, ніби він боїться говорити щось конкретно. Видно, що він втрачає розум, втрачає здоровий зв'язок з реальністю. У нього немає уявлення про реальні події на фронті", – додав психотерапевт.

Крім того, на передостанній зустрічі з Лукашенком господар Кремля часто пританцьовував ногами, перебирав пальцями, не міг всидіти на одному місці. Він помітно нервував. А вже через деякий час, на крайній нараді двох президентів, всі ці дії Путіна стали менш вираженими. Очевидно, що диктатор почав приймати заспокійливі, які не принесли очікуваного результату.

"Зменшення напруги не проносить повного одужання, не приносить позитивного результату. Якщо він отримав якусь дозу медикаментів для релаксації, то вона тільки продовжила руйнувати його психіку", – зазначила Хазлатова.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...