Кривавий злочин, який має побачити світ: Російські окупанти розстріляли українського військовополоненого за слова "Слава Україні" (відео 18+)

Російські терористи, які прийшли з війною в Україну, розстріляли беззбройного українського військовослужбовця. Росіяни вистрілили у бійця після того, як той промовив слова "Слава Україні!". При цьому загарбники знімали свій злочин на відео. Відповідні кадри опублікував у Twitter громадський діяч Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Український військовий потрапив у полон до російських окупантів і був без зброї. Однак після слів "Слава Україні" терористи відкрили вогонь із автомата у воїна.

"Черговий воєнний злочин росіян. Український солдат потрапив у полон. Після того, як він сказав "Слава Україні", росіяни його застрелили та зняли це", – написав Стерненко.

Українці бурхливо відреагували на черговий жорстокий злочин росіян. Люди відзначили, що, навіть будучи без зброї та перебуваючи в полоні, загиблий воїн показав безстрашність та мужність, на відміну від підлих путінських терористів.

Крім того, користувачі соцмережі зазначили, що це відео потрібно показувати всім колаборантам, а також тим, що намагається знайти "мир на будь-яких умовах".При цьому українці дорікнули так званим російським "опозиціонерам", які намагаються жаліти мобілізованих росіян і нести нісенітницю заради виправдання воєнних злочинів путінської армії. До того ж українці підкреслили, що геноцидну війну проти нашої країни веде не диктатор Володимир Путін, а безпосередньо громадяни РФ.

На черговий воєнний злочин росіян відреагував уTelegram голова Офісу президента Андрій Єрмак. Він підкреслив, що подібні дії окупанти "відбілюються" кремлівською пропагандою та міфами про "нацистів".

"Вбивство людини, яка потрапила в полон – ще один приклад цього. А ще – це приклад їхньої національної нікчемності та слабкості. За кожен такий воєнний злочин буде розплата. Ніхто не зможе сховатися від неї", – зазначив Єрмак.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...