Кривий Ріг "на блюдичке з голубой каемочкой": Татусь-Вілкул зробив щедрий подарунок "Слузі народу"

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул та фаворит виборчих перегонів знявся з другого туру виборів мера міста, схоже віддавши малу батьківщину Зеленського кандидату від "Слуги народу". Адже тепер представнику Зе Команди залишається поборотися з набагато слабшим кандидатом від ОПЗЖ, зазначають Патріоти України. .

"Віддаючи всі сили рідному Кривому Рогу, я на жаль, не ставав молодшим... Здоров'я, на жаль, почало підводити. Усвідомлюючи величезну відповідальність перед жителями Кривого Рогу, я, на жаль, не зможу брати участь у другому турі виборів", заявив одіозний діяч.

Вілкул-старший заявив, що у другому турі виборів підтримує кандидата від ОПЗЖ Костянтина Павлова, який у першому турі став третім. Друге місце посів кандидат від "Слуги Народу" Дмитро Шевчик.

Вілкул набрав найбільшу кількість голосів виборців у першому турі 25 жовтня. Відомо, що 71-річного мера госпіталізували 13 листопада.

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...

Ворог намагається використати вікно можливостей: Згурець оцінив ситуацію на фронті

вівторок, 30 квітень 2024, 8:37

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець вважає, що піврічне затримання військової допомоги від США та виснаження за цей час наших підрозділів створили умови. для активізації противника на полі бою. Про це він розпов...